Felhasználási feltételek és adatvédelem

1 Felhasználási feltételek

Örömmel vesszük, ha a weboldalunkon közzétett írásainkat személyes tanulmányozásra vagy csoportos beszélgetésekben akarod használni. Minden egyes írásunk gondolatai és következtetései egymásra épülnek. Ezért a félreértések elkerülése érdekében arra bátorítunk, hogy írásainkat teljes terjedelmükben olvasd és értelmezd.

1.1 Magánjellegű felhasználás:

A weboldalunkon található cikkeket magán-, nem kereskedelmi célú használatra teljes, módosítatlan formájukban letöltheted, adathordozóra eltárolhatod, kinyomtathatod és továbbadhatod. Kérjük, hogy ebben az esetben tüntesd fel a cikk forrását: http://www.keresztenyek.hu

1.2 Nyilvános jellegű felhasználás:

Írásaink helytelen, szándékainkkal nem megegyező célú felhasználásának megelőzése érdekében megkérünk, hogy amennyiben weboldalunk bármelyik részét nyomtatott kiadványban, nyilvános adásban, nyilvános előadáson, illetve másik weboldalon, blogon, fórumon vagy egyéb közösségi oldalakon használni kívánod, e-mailen kérj tőlünk engedélyt erre. E-mail címünket megtalálod az Írj nekünk! oldalon.

2 Adatvédelem

Oldalainkat anélkül látogathatod, hogy magadról bármilyen személyes adatot megadnál. Biztosítjuk, hogy amennyiben e-mailen kapcsolatba lépsz velünk, e-mail címedet harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki és részedre kéretlen e-mailt (levélszemetet) nem küldünk.

Weboldalunk a Google Inc. mint harmadik fél által üzemeltetett Google Analitika ingyenes webanalitikai szolgáltatását futtatja. A szolgáltatás leírása és adatvédelmi irányelvei megtalálhatók a http://www.google.com/analytics/ oldalon. A Google Analitika weboldalunk látogatottságát rögzíti és elemzi. Az elemzést weboldalunk optimalizálásához és fejlesztéséhez használjuk fel.

A webanalitikai adatgyűjtést kikapcsolhatod a szkriptek futtatásának kikapcsolásával böngésződ beállításaiban. Ezzel azonban weboldalunk egyéb funkcióit is működésképtelenné teszed, mint például az e-mail küldésére szolgáló webes felületet.

3 Linkek

Hozzájárulunk ahhoz, hogy honlapunkra, illetve annak egyes aloldalaira mutató linket helyezz el más weboldalakon.

Weboldalunk harmadik fél által birtokolt és üzemeltetett internet oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyek tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az ilyen hivatkozások megadása nem jelenti szükségszerűen azt, hogy helyeseljük, elfogadjuk vagy egyetértünk a hivatkozott oldalak tartalmával.

4 Bibliai idézetek

Ha másként nem jelöljük, a weboldalunkon található írásainkban közölt bibliai részeket az 1975. évi Újfordítású Biblia javított kiadásából (Budapest, Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, 1990), valamint a Revideált új fordításból (RÚF 2014. Budapest, Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója, 2014) idézzük.

Oldal tetejére ↑